CoachAgility

Arbetslivscoaching - chefer - medarbetare - team

NYSTART på Azorerna - med Delfiner, Valar, Hästar

Guidade Meditationer & Personlig Coaching i 7 dagar

Välkommen till Quinta da Terca på Azorerna, när höstmörkret faller över Svedala. Vi åker i en liten intim grupp på 8 personer samt 2 ledare.

Datum: 9-17 oktober 2016

Vi bor på en genuin och charmig 1600-tals hästgård, Quinta da Terca, på São Miguel, en av Azorernas nio öar, nära huvudstaden Ponta Delgada. Här finns hänförande natur som hav, berg, grönska och betagande blomsterprakt året runt. Det finns fantastiska vandringsleder och underbara ridvägar. En halvdagsridtur finns inlagd i programmet för den som vill.

Vi kallar denna resa för NYSTART då vi vänder oss till till dig som nyligen haft ett uppbrott t.ex. från jobb, legat i skilsmässa, fått utflugna barn, skall söka ett nytt jobb, starta eget eller något annat stort i livet. Det kan lika gärna handla om att behöva släppa och gå vidare som att samla kraft och sätta mål och utforma handlingar inför det nya som väntar.

Vi använder oss dels av personlig coaching samt av hästar och delfiner som inspiratörer. Har vi tur kanske vi även träffar på en val. Mia Holm är djurkommunikatör, dipl.coach och F.E.E.L certifierad facilitator utbildad i Kanada (hästunderstödd personlig utveckling.)Hon är också en van meditationshandledare i grupp och anordnar regelbundet möten med vilda delfiner på Hawaii.

Pernilla La Corte är Cert. Coach, Coach-sm vinnare år 2007, hästägare och entreprenör, och kommer att ge var och en personlig coaching under veckan på Azorerna samt ett uppföljande coachsamtal efter hemkomsten. Vi hoppas att denna vecka skall vara personligt utvecklande samt boosta varje deltagare med energi och glädje inför de nya vägvalen i livet.

Ur programmet

1 båtutfärd med chans att se och simma med vilda delfiner och valar

1 halvdags ridtur i kraftfull natur

1 utflykt till

Personlig coaching (individuella möten) och coaching i grupp

Guidade meditationer för inspiration, harmoni och välbefinnande

Tid för reflektion

Utvecklande möten/sessioner från marken med hästar som lärare

1 helt ledig dag för egna utflykter/eget arbete eller "bara vara"

Mer om boendet:

Gården har ett begränsat antal bekväma gästrum - utrustade med TV och privat badrum. Frukostmatsal och sällskapsrum med bar finns också på gården.

Pris: 14 800 kr/person (Obs. Flyg ingår ej i priset)

I priset ingår:

7 nätter i dubbelrum (enkelrum går tyvärr ej att få)

Frukost och middag inkl. dryck 5 dagar samt 2 luncher och frukt/kaffe/te.

Alla aktiviteter som nämns ovan ur programmet.

Transfer flygplats t/r + transfer t/r x 2 till marinan i Ponta Delgada.

Ingår ej: Flyg, övrig mat, egna utflykter utanför programmet

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.